Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heerhugowaard Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Heerhugowaard

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HEERHUGOWAARD

Afvoer verstopt Heerhugowaard?

Afvoer verstopt HeerhugowaardIs je afvoer verstopt? Dan is de oorzaak niet altijd in één oogopslag duidelijk. Een verstopping kan namelijk verschillende oorzaken hebben, er zijn daarom ook veel verschillende oplossingen beschikbaar. Daarom helpen wij je op deze pagina met een aantal praktische tips.

Als al deze tips niet hebben gewerkt, dan staan wij altijd voor u klaar om u te helpen. Afvoer verstopt? Of heb je vragen over je verstopping? Bel dan snel naar 072 201 27 46 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard

Zoek je een ontstoppingsbedrijf in omgeving Heerhugowaard? Dan ben je hier aan het goede adres!

Omdat wij centraal gelegen zijn in Heerhugowaard zijn wij snel op de bestemming. Voor jouw verstopping zoeken wij een passende oplossing. Het maakt niet uit wat het probleem is wij klaren elke klus!

Wij lossen niet alleen zelf de problemen op maar geven ook passend advies over jouw situatie. Zodat jij je leidingen schoon kunt houden.

Hoe hardnekkig de verstopping ook is. Wij lossen het voor je op. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met  072 201 27 46 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Heerhugowaard Logo
Loodgieter ontstoppen Heerhugowaard afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Heb je een klus waar spoed bij is? Zoals je enige toilet in huis is verstopt? Dan bieden wij een 24 uurs service. Hierbij staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor je klaar om je te helpen met al je riool problemen. 

Maar soms kun je het zelf oplossen, daarom hebben wij hier een aantal tips voor je.

Helpt het niet of laat je het liever door iemand anders doen? Bel dan 072 201 27 46. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Vaak zie je dat elektrische apparaten zoals vaatwassers en wasmachines geblokkeerd worden. Het kan zijn dat vieze filters de oorzaak van het probleem zijn. Dit kun je prima zelf oplossen.

De filters kun je zelf los halen en reinigen met een warm sopje. Als de filters weer droog zijn dan kun je ze weer terug plaatsen in de machine.

Waarschijnlijk loopt het water nu weer normaal weg.

Ontstoppen afvoer Heerhugowaard
Afvoer verstopt Heerhugowaard

Sifon

Sifon legen

Je afvoer is vaak voorzien van een sifon. Een sifon zorgt er voor dat de stank van het riool niet naar binnen kan komen. Wanneer je water niet of slecht wegspoelt kan het zijn dat je sifon vol zit met opgehoopt vuil. Dit kun je prima zelf weghalen.

Je kunt zelf eenvoudig het sifon loshalen, het vuil er uit halen, het sifon schoon spoelen en hem weer aansluiten.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met Ontstoppingsdienst Heerhugowaard op.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wij hebben in al onze jaren ervaring ondervonden dat reinigen met zuiveringszout heel goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit. Zuiveringszout staat ook wel bekend als baking soda.

Meng wat zuiveringszout met water en giet dit langzaam in je verstopte afvoer. Als het niet direct wegspoelt laat het dan een nachtje inwerken.

Wil je een nog krachtiger effect? Dan kun je het zuiveringszout altijd nog mengen met azijn!

Ontstoppen Heerhugowaard Leiding
Riool ontstoppen Heerhugowaard graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kent hem wel: de plopper! een bekende en effectieve manier om een afvoer te ontstoppen.

Zet de plopper op de afvoer, zorg dat je hem goed afdekt, en beweeg hem krachtig op en neer. Door de zuigkracht die ontstaat kan het vuil in de leiding los komen.

Kom je er niet uit? Heb je advies nodig? Bel dan met Ontstoppingsdienst Heerhugowaard om je klus te bespreken. Bel via 072 201 27 46.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is effectief wanneer de verstopping wat dieper in de afvoer zit.

Breng het uiteinde van de veer in de leiding die verstopt zit. Druk niet te hard, zo voorko je dat je de leiding beschadigd. Waneer je de verstopping bereikt hebt kun je het best draaien, duwen en trekken. Verwijder daarna de veer voorzichtig uit de leiding.

Nu moet je leiding weer soepel doorspoelen. Is dit niet het geval? Haal er dan een expert bij. Je kunt ons bereiken op 072 201 27 46. Dan zorgt Ontstoppen Heerhugowaard voor de rest!

Graven riool Heerhugowaard
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

De meest bekende manieren waardoor een afvoer verstopt raakt is het doorspoelen van etensresten, vet, chemicaliën of olie.

Iets wat mindervaak voorkomt maar vervelende problemen kan opleveren is een leidingbreuk of het ingroeien van boomwortels. Het laatst genoemde komt vooral bij oudere leidingen voor.

Als het riool slecht is aangelegd kan dit op den duur vervelende situaties voor jou veroorzaken.

Het komt niet vaak voor, maar een aardverschuiving kan een leiding van zijn plek duwen. Dit probleem is lastig op te lossen. Maar gelukkig staan wij voor je klaar! Bel ons om jouw situatie te bespreken op het nummer 072 201 27 46.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Preventief onderhoud kan vervelende situaties voorkomen. Zo kun je zelf bijvoorbeeld goed letten op wat je door je afvoer spoelt. Etensresten, frituurvet of olie kunnen behoorlijk wat schade aanrichten.

Een verstopping is er vaak niet van het één op het andere moment maar ontstaat met de tijd. Voer daarom af en toe een een controle uit.

Wij kunnen je hierbij helpen. Wij maken gebruik van camera’s om je leiding te inspecteren. Hulp nodig bij de inspectie? Bel ons dan op 072 201 27 46.

Loodgieter Heerhugowaard Ontstoppen
WC ontstoppen Heerhugowaard

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor je verstopte leiding. Maar tegelijkertijd wil je daar niet te veel voor betalen. Daarom hebben wij betaalbare tarieven.

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moeten wij weten welke inspectie wij moeten uitvoeren, kijken wij naar hoe ernstig de verstopping is, welke reparaties we uit moeten voeren, wat de gereedschapskosten zijn en wat het arbeidsloon zal worden.

Wij zorgen in iedergeval altijd voor een eerlijke prijs. We gaan pas aan de slag wanneer je akkoord bent met onze tarieven.

Wil je zo snel mogelijk je leiding ontstopt hebben? Bel dan snel naar Ontstoppingsdienst Heerhugowaard op 072 201 27 46.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb jij last van een verstopping in het toilet? Woon je in Heerhugowaard of in de omgeving? Dan bieden wij snelle service! Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerhugowaard-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Heerhugowaard

Blijft je gootsteen vol water staan? Woon je in Heerhugowaard en zoek je een ontstoppingsdienst? Maak dan direct een afspraak met ons!

loodgieter-in-heerhugowaard-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heerhugowaard

Woon jij in Heerhugowaard of omgeving? En wil je riool problemen voor zijn? Voorkom dan grotere problemen door ons te bellen dan inspecteren wij je riool!

Zit je riool verstopt? En kom je er niet uit? Woon je in Heerhugowaard of omgeving? Maak dan snel een afspraak!

Loodgieter Heerhugowaard Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt of loopt je bad niet meer leeg? Maak dan direct je afspraak met Ontstoppen Ontstoppingsdienst Heerhugowaard.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Heerhugowaard

Is jouw afvoer verstopt? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing hiervoor. 

In Heerhugowaard en omstreken staan wij voor je klaar om al jouw rioleringsproblemen aan te pakken op een vakkundige manier.

Wij zijn te bereiken op 072 201 27 46.

Verstopping Heerhugowaard

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Heerhugowaard

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heerhugowaard Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Heerhugowaard heeft bij ons een lekkage opgelost zodat de klanten hier niet lang hinder van hadden. Bedankt voor jullie service!

Jumbo Heerhugowaard

De doucheputjes van onze kleedkamers raken regelmatig verstopt met al het gras en zand wat er achterblijft. Gelukkig kan Ontstoppen Heerhugowaard ons altijd optijd helpen.

SV Heerhugowaard

Bedankt voor het ontstoppen van onze toiletten! Uitstekend werk geleverd en geen rotzooi achter gelaten!

Brandweer Kazerne Heerhugowaard

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Schoorsteenveger Heerhugowaard, riool.eigenoverzicht, riool.startplezier, riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.startbewijs, riool.links, riool.slimmestart, riool.startmee, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

072 201 27 46

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heerhugowaard

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heerhugowaard